Gratis verzending vanaf €75

RETOUR BELEID

Is een item niet helemaal naar verwachting ? Jammer ! Dit komt wel eens voor. Je hebt het recht om je order tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Lees voordat je een bestelling plaatst/retourneert altijd het retourbeleid door, zo sta je niet voor verassingen. Voordat je het retour stuurt dien je je retour aan te melden op het volgende email adres: service@nboutique.nl . Hierna kan je het retourformulier onder aan deze pagina downloaden en die toevoegen aan je retour. Zorg dat alles juist is ingevuld, zodat wij jouw retour kunnen verwerken. Mocht deze niet compleet zijn kunnen wij ook niks voor je betekenen. 
 
We vragen een aantal dingen van je voor het retourneren:
 
 • Meld je retour aan via onze email: service@nboutique.nl  
 • Het retour moet netjes terug worden gestuurd en het retourformulier moet erbij zitten.
 • Retourneren kan alleen als de labels er nog aan zitten en de verpakking heel is.
 
Hoe gaat het retour te werk:
 
 1.  Print het retourformulier uit en stop dit papier in de zak bij je retour. Zorg dat je alles hebt ingevuld!
 2. Maak een retourlabel aan op de site van Post NL. Hierbij kan je de e-mail van N Boutique, service@nboutique.nl, vermelden zodat wij ook weten wanneer jouw retour aankomt.
 3. Stuur ons een e-mail met jouw ordernummer en de Track&Trace code van jouw retour. Eventueel stuur hierbij ook een foto van jouw verzendbewijs bij. 
 4. Als wij jouw retour binnen hebben gaan we ermee aan de slag ! 
 
Wanneer jij je retour het opgestuurd, bewaar je Track&Trace goed totdat je retour is verwerkt. Je bent zelf verantwoordelijk voor schade en / of vermissing tijdens het transport van je retour. Let op! Retourkosten zijn voor eigen rekening. Je retour word binnen 14 dagen verwerkt. Heeft u toch nog vragen stuur een mail naar service@nboutique.nl met de desbetreffende vraag en vermeld daarbij altijd het ordernummer.
 

Welke items mogen er retour:

 • Alle items mogen retour met uitzondering van: sieraden i.v.m. hygiëne. 
 • We nemen je retourzending alleen in behandeling als de items in originele staat zijn. Het item mag niet gedragen of gewassen zijn. Eventuele waardevermindering van het product word verrekend bij het terugstorten. Denk aan producten zonder labels, make-up vlekken, zweet- of parfumgeuren.

Garantie

Wij geven geen garantie op gedragen kleding. Mocht er binnen 2 weken na ontvangst toch iets met het item zijn gebeurd, kan je ons altijd een mail sturen en kijken we of we het kunnen oplossen. Er word geen wasgarantie gegeven. Eventuele problemen die zijn ontstaan na het wassen zijn eigen verantwoordelijkheid. Bij ontvangst van je bestelling dien je in 24 uur de items te controleren op eventueel defect. Mocht er iets zijn met de items stuur dan binnen 24 uur een mail naar service@nboutique.nl met je ordernummer en een foto van het defect. Als er binnen 24 uur na ontvangst geen melding is gemaakt van het defect bieden wij geen garantie.

 • Wij geven geen garantie op enig soort van bedrukking of beplakking van het product.
 • Wij geven geen garantie op sieraden i.v.m. hygiëne.
 • Wij geven geen garantie op losse draden. ( afwerk draden )
 • Wij geven geen garantie op het pullen van kleding. Pullen ontstaat namelijk door wrijving met een ander materiaal.
 • Wij geven geen garantie op haken of lussen bij gebreide of wollen kleding.

Download hier je retourformulier

WIJ ZIJN OP VAKANTIE

Vanwege een vakantie zijn wij niet in de gelegenheid om vanaf 30 juli t/m 13 augustus bestellingen in te pakken en te versturen.. Mocht jij in deze periode toch iets willen bestellen dan kan dat zeker ! Alle bestellingen die geplaatst zijn in deze periode worden na 13 augustus verstuurt !

Liefs N Boutique